Tarkmanças Okulu'nun Geleneksel İngilizce Tiyatro Festivaline katıldık...

16 Mayıs 2014 Cuma günü Tarkmanças Okulu'nun Geleneksel İngilizce Tiyatro festivalimiz gerçekleşti. Öğrenciler önce bahçede kendileri için hazırlanmış tezgâhlardan İngilizce konuşup alışveriş yaptılar ve daha sonra da satın aldıkları tiyatro biletiyle salonda Esayan, Feriköy ve Tarkmanças ortaokulları tarafından hazırlanmış olan İngilizce tiyatro oyunlarını izlediler. Okulumuz öğrencileri “Who Did It” adlı oyununu sergilediler. Alışverişler Tarkmanças Okulu tarafından hazırlanan kâğıt paralarla yapıldı. Öğrenciler bu şenlikte hem yıl boyunca İngilizce derslerinde edindikleri bilgileri kullanabilme, hem de yeni arkadaşlıklar kurabilme imkânı buldular.