Müdürümüz Satenik Nışan'ın 25. Görev Yılı...

Okulumuz müdürü Satenik Nışan'ın 1985 yılında başladığı müdürlük görevininin 25. yılını 31 Ağustos 2010 Salı günü kutladık. Beyoğlu Üç Horan Vakfı Yönetim Kurulunun düzenlemiş olduğu sürpriz geceye vakıf yönetim kurulu başkanı Sayın Apik Hayrabetyan ve arkadaşları, okulumuz ilköğretim ve lise müdür ve öğretmenleri, sekreterler ve misafirler katıldı.

Esayan Ailesi olarak okulumuzun simgesi haline gelen Sevgili Müdürümüzü tekrar kutluyor sağlıklı ve başarılı nice yıllar diliyoruz.