2. İngilizce Scrabble Turnuvası

Okulumuzda, 26-27 Mayıs 2008 günleri okullarımız arasında bu sene ikincisi düzenlenen İngilizce Scrabble Turnuvası yapıldı. Turnuva ilköğretim ve liseler olmak üzere iki kategoride yapıldı. Turnuvaya onbir ilköğretim okulumuz (Aramyan, Bezciyan, Dadyan, Esayan, Feriköy, Kalfayan, Karagözyan, Pangaltı Mığitaryan, Sahagyan, Tarkmanças, Yeşilköy) ve beş lisemiz (Esayan, Getronagan, Pangaltı Mığitaryan, Sahagyan, Surp Haç) katıldı. Dört turda gerçekleşen turnuvada aşağıdaki sonuçlar elde edildi.

Takım Sıralaması
Bireysel Sıralama
İlköğretim

1-Ö.Feriköy Erm.İ.Ö.O 889 Puan

2-Ö. Tarkmanças Erm. İ.Ö.O. 818 Puan
3-Ö.Sahagyan-Nunyan Erm. İ.Ö.O. 630 Puan

1-Sesil Artun (Tarkmanças)
2-Sarin Akbaş (Feriköy)
3-Nareg Pınarbaşı (Feriköy)
Lise

1-Ö.Surp Haç Erm. Lisesi 1550 Puan
2-Ö.Esayan.Erm. Lisesi 1485 Puan
3-Ö.Sahagyan-Nunyan Erm. Lisesi 758 Puan
1-Aleksander Gazeryan (Surp Haç)
2-Nadin Taş (Esayan)
3-Pelin Fidan (Surp Haç)

Turnuvamıza katılan tüm okullarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Ödül Törenimiz 9 Haziran 2008 Pazartesi saat 17:00'da okulumuzda yapılacaktır.