Okullararası Ritmik Cimnastik Yarışmasına Katıldık...

Öğrencilerimiz, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Bakanlığının ortak düzenlediği Ritmik Cimnastik yarışmasına katıldılar.

4. sınıf öğrencilerimizden Sevag Büyüksimkeşyan atlama beygirinde 3., yer serisinde 6. toplamda 6. oldu. Bunun sonucunda 5 Mayıs 2011 Perşembe günü Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katıldı ve atlama beygirinde 90 kişi içerisinde 26. oldu.
Esayan Ailesi olarak Sevgili Sevagı kutluyoruz.

2002 doğumlularda 3. sınıf öğrencilerimizden Arev Yelegen ve Sesil Seheryıldızı yarışırken 2001 doğumlularda ise 4. sınıf öğrencilerimizden Nayiri Büyüksimkeşyan yarıştı.