Proje Tabanlı Eğitim Semineri

Okulumuz ilköğretim ve lise öğretmenleri 5-6 Şubat 2009 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk eğitim fakültesi öğretim üyesi Dr. Coşkun Küçüktepe tarafından gerçekleştirilen "Proje Tabanlı Eğitim" konulu seminere katılmış, konu ile ilgili uygulamalar yapmışlardır. Değişen ilköğretim ve lise programları ile birlikte, artık öğrenciler belirlenen bir ders ve konu ile ilgili bir proje hazırlayacaklardır. Proje Tabanlı Eğitim sistemi ile tüm öğretmenler işbirliği içinde olacak, bir arada çalışmalar yapacaklar, öğrenciler de öğrenecekleri konuları diğer derslerle ilişkilendirerek özümsemeye çalışacaklardır.