Münazara Yarışmasında İlk Turu Geçtik...

Beyoğlu İlçesinin düzenlediği münazara yarışmasında okulumuz Özel Getronagan Lisesi ile eşleşti. 26 Kasım 2010 Cuma günü Sainte Pulcherie Fransız Lisesi'nde gerçekleşen münazarada Esayan öğrencileri "Küçük ayrıntılar insan yaşamını renklendirir" konusunu savunurken Getronagan öğrencileri "Küçük ayrıntılar insan hayatını zorlaştırır" konusunu savundu. Münazara sonunda Esayan öğrencilerini başarılı olarak ilk turu geçtiler. Münazaraya katılan öğrencilerimiz Lara Adıyaman, Deyan Kap, Letisya Armağan'ı kutluyor ikinci turda başarılar diliyoruz.