Esayan Mind Lab Olimpiyatlarında Türkiye Şampiyonu...

11 Mayıs 2014 Pazar günü Avrupa Kolejinde gerçekleşen MIND LAB Olimpiyatları 8. Türkiye finaline katılan takımımız büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Olimpiyatların Ödül Törenine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ da katıldı. Arda Azinyan, Sesil Seheryıldızı, Aris Tiryakiyan ve Alen Nışan'dan oluşan takımımız, madalyalarını ve kupayı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ'ın elinden aldılar.

Öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonluğundan sonra 16-18 Haziran 2014 tarihlerinde Macaristan'ın Budapeşte kentinde gerçekleşecek Mind Lab Dünya Olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek.

Esayan Ailesi olarak, sevgili öğrencilerimiz Arda, Sesil, Aris ve Alen'i bu büyük başarıyı kazandırdıkları için tebrik ediyor kendileri ile gurur duyuyoruz.