Sevgili Anneler ve Babalar ;

2007 – 2008 Öğretim yılını başarı ile tamamlamanın buruk sevincini yaşıyoruz. Çocuğunuz ilk okula başladığı gün minik yüreğinde sevinç ve heyecan vardı. Tam 8 ay boyunca biz büyüklerin bile bazen erken kalkmaya isyan ettiğimiz zamanlarda onlar küçük bedenleriyle ve uykulu gözlerle bıkmadan, usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular.

Her gün okulda öğrendiklerini belki de sizi usandırana dek bağıra çağıra size duyurma çabası verdiler.

Sevgili Anne ve Baba, çocuğunuzu bizlere büyük heyecanla ve “Acaba alışabilecek mi?” kaygıları ile teslim ettiniz. Bizler emanet ettiğiniz değerli varlıklara gücümüzün yettiğince önce sevgi ve ilgimizi daha sonra bilgimizi sunduk.

Şimdi ise ayrılık vakti geldi. Bizler 8 ay önce teslim aldığımız emanetleri sevgi ve bilgiyle donatmış olarak sizlere teslim ediyoruz.
Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteklerini esirgemeyen ve çocuklarının eğitimine katkıda bulunan tüm anne ve babalara teşekkür ederiz. Çocuğunuzun nice başarılarını sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamanızı dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Özel Esayan Ermeni İlköğretim Okulu