6 Yaş Sınıfımız Haziran Ayı Etkinlik Programı

01 - 05 Haziran Haftasında;
6 yaş grubu öğrencilerimiz sınıf projeleriyle ilgili etkinlikleri tamamlarken Anaokulu' nu bitirmek üzere olmanın heyecanını yaşıyorlar. Bu hafta öğrencilerimiz gösteri provalarının yanı sıra Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmalarında; matematik sembollerini kullanarak toplama - çıkarma çalışmaları, bitişik eğik yazı çalışmaları ve ses çalışmaları yapacaklar.

Bu Hafta Sizden Neler Bekliyoruz?
8 Haziran' da yapılacak olan "Esayan Anaokulu Diploma Töreni" için, 1-5 Haziran tarihleri arasında genel provalar yapılacaktır. Öğrencilerimizin önümüzdeki hafta boyunca her gün, en geç 09.30'da okulda olmalarını bekliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Duyurular
8 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan "ESAYAN Anaokulu Diploma Töreni" için, tören kıyafeti olarak, öğrencilerimizin aşağıda belirtildiği gibi giyinmelerini rica ederiz. Kız Öğrenciler: Lacivert etek, beyaz bluz, beyaz soket çorap ve spor olmayan siyah bir ayakkabı.
Erkek Öğrenciler: Lacivert pantolon, beyaz gömlek kırmızı kravat ve spor olmayan siyah bir ayakkabı.

GEZİ
1Haziran Mihrabat PARK ORMAN
4Haziran Koç müzesi

PARTİ
12 Haziran günü yazın doğan çocuklarımızın doğum günleri kutlanacak ve yıl sonu partimiz olacaktır.