"Kültürün Lezzeti" Etkinliğimiz...

11 Dil sınıfı sosyoloji dersi kapsamında 19 Mart Çarşamba öğle tatilinde "Kültürün Lezzeti" etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler Sosyoloji dersinde izledikleri " Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" adlı belgeselden çok etkilenerek kültürlerini daha iyi tanımak istediler. Tanıma yolunda adımlar atarlarken tanıtmak da istediler. Doğu ve Güneydoğu Anadolu tanıtımıyla başlamaya karar verdiler. Bölgenin coğrafi ve kültürel özelliklerinden bir sergi açarak yöre yemekleri ile tatlandırarak tüm Esayan ailesini ağırladılar. Çok kültürlü ve bir o kadar lezzetli bir etkinlikti. Hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.