İlköğretim Öğrencilerimiz karnelerini aldılar...

23 Ocak 2009 Cuma günü 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılının 1. dönemini tamamlayarak öğrencilerimiz karnelerini aldılar. 1., 2. ve 3. sınıflarda karnelerinde tüm dersleri 5 olan öğrencilerimiz sınıf birincisi olarak, 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise yüksek not ortalamaları elde ederek teşekkür ve takdir belgesi alarak yarıyıl tatiline girdiler.

1. Sınıf

Aris Nışan, Sarin Boyacı, Sesil Seheryıldızı, Arev Yelegen
Arda Azinyan, Aris Tiryakiyan, Aras Karamızrak, Şant Şimşekçak

2. Sınıf

Sevag Büyüksimkeşyan, Nayiri Büyüksimkeşyan, Yeraz Eşmezoğlu, Kami Mergen, Liana Cingöz

3. Sınıf

Aren Zurnacı, İlayda Erikin, Arek Gökdağ, Melani Akay, Garen Yelegen

4. Sınıf

Anthony Bağcı, Lara Keşişoğlu, Berkay Fıstıkçı teşekkür
Can Çiğdem, Jam Kris Donabetyan takdir belgesi aldılar.

5. Sınıf

Sintiya Karapekmez, Sarin Budak, teşekkür
Lori Sarı, Jasmin Elmaoğlu, Melissa Elmaoğlu, Jan Azinyan, Mina Hanamiryan, Miray Mığdesyan, Kamer Zurnacı, Ari Sarı takdir belgesi aldılar.

6. Sınıf

Erlin Yeşilçimen, Liana Tırtıryan teşekkür
Melani Bal, Janin Üstün takdir belgesi aldılar.

7. Sınıf

Lusi Bağcı teşekkür
Talar Açıkbaş, Alara Özsemerciyan, Toni Can Atik takdir belgesi aldılar.

8. Sınıf

Melissa Çiçek, Tina Hanamiryan, Lara Adıyaman, Sesil Kiraz, Nadin İpekli, Mirey Kasapoğlu teşekkür
Josef Karaburun, Rahvira Kalaycı takdir belgesi aldılar.

5. sınıf öğrencilerimizden Jan Azinyan bu dönem çeşitli sosyal faaliyetlerde ve yarışmalarda kazandığı başarılardan dolayı onur belgesi ile ödüllendirildi.