Kültür Gezilerimiz

Okul Aile Birliğimiz bu sene aldığı bir karar ile Kültür gezileri düzenlemektedir. Bu gezilerin ilki 21 Kasım 2007 Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanmaktadır. Gün içinde Minyatürk gezilecek ve Eyüp'te bulunan Surp Yeğya ve Surp Asdvadzadzin Kiliselerimiz ziyaret edilecektir. Daha sonra Eminönü Belediyesinin Tesilerinde öğlen yemeği yenilecektir. Otobüsümüz Kurtuluş Sonduraktan saat 9:30'da hareket edecektir. Katılmak isteyenler okul müdürlüğüne başvurmalarını rica ederiz.

Okul Telefonu
(0212) 252 76 22-23