Okulumuz 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor...

2013 yaz döneminde hem öğretmen kadromuzda hem de okulumuzun fiziksel yapısında bazı değişiklikler oldu.

Lise müdür yardımcımız Armağan Güven emekliye ayrılırken yerine Coğrafya öğretmenimiz Sunay Kılıçarslan getirildi.

Armağan Güven
Sunay Kılıçarslan

Okulumuzda 29 yıldır görev yapan Ermenice öğretmenimiz Sevgili Baron Garbis Horasancıyan emekliye ayrılırken yerine tecrubeli öğretmenimiz Sayın Armaveni Miroğlu getirildi.

Garbis Horasancıyan
Armaveni Miroğlu

Okulumuzun değerli sınıf öğretmenlerinden Meline Tokhovsepyan ve Nıvart Siyanosyan da emekliye ayrılan öğretmenlerimiz oldular.

Meline Tokhovsepyan
Nıvart Siyanosyan

Lise Tarih öğretmenlerimizden Gülsüm Gül, İspanyolca öğretmenimiz Lizet Eren ve Kimya öğretmenimiz Narod Berberoğlu okulumuzdan ayrılırken Nilüfer Öztürklü tarih, Rabiş Yurdakul ise Edebiyat öğretmeni olarak göreve getirildi.

Esayan Ailesi olarak Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor sağlıklı, başarılı bir hayat temenni ediyoruz. Yeni göreve getirilen öğretmenlerimize ise hoşgeldiniz diyor başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Yaz döneminde okulumuz bahçesinde zemin onarımı ve yenilenme, okul salonunda ise tamir, boya çalışmaları yapıldı.