Yedikule Hayvan Barınağını ziyaret ettik...

Okulumuz 9-A ve 9-B sınıflarının düzenlediği "Hayvan Dostlarımıza Destek" kampanyasının tüm hediyeleri 30 Ekim Salı günü bir grup öğrenci ile Yedikule Hayvan Barınağına teslim edilmiştir.

Genel olarak herkesin yüzünde bir mutluluk vardı hayvanlar bizi görünce o kadar mutlu oldular ki sanki yeni arkadaşlar edinmiş gibiydiler onlara aldığınız Yiyeceklerle onlara yardım ettik. Biz hepimiz köpeklerin masumiyetini gördük ve çok güzeldi. Bazı insanlar vardır ki; onları hiç sevemezler, önemsemezler, hiçbir şey umurlarında olmaz ama aslında biz bugün onların mutluluğuyduk bizim pis dediğimiz şey onların bir parçasıydı. Mesela ben ben köpekten çok korkarım ama servisten de olsa onları seyretme şansım oldu o sırada içimden aslanında hiç saldırgan değiler çok sevecen gibiydiler. Bazı insanalar aklında şu vardır bu kopek kuduz, beni ısırır ama aslında öyle bir şey olmadığını gördük barınakta herkes çok mutluydu.

Ceren Demir

Köpekler gerçekten biz gelince çok mutlu olmuşlardı. Bizim kötü dediğimiz koku aslında onların hayatıydı. Söylemek istediğimiz onların durumlarıydı. Mutlu olmayı hangi canlı istemez ki. Bunun için onları hep koruyalım en önemlisi hep sevgimizi gösterelim. Bugün biz yarın siz.

Evgin Aydın

(Fotoğraflar Mariya Umuç)