Öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü etkinliği için Robert Kolej'deydi...

Okulumuz Felsefe Kulübü 21 Kasım Pazartesi Dünya Felsefe Günü etkinliği için Robert Kolej'deydi. "Felsefe Yapma Hakkı ve Medya" konulu atölye çalışmaları çok verimli geçti. Felsefe Öğretmenimiz Canan Bulkur bir atölyenin moderatörüydü.

Robert Kolejinde bu seneki konumuz "Felsefe Yapma Hakkı ve Medya" idi. Felsefe sorgulamaktır, bu her şeyden önce gelir. Felsefe hakkı ve medyayı bir metafor üzerinden konuştuk. Medya ile çoğu zaman düşünce özgürlüğümüz kısıtlanıyor. Atölyelerde buna çözümler bulmak üzere toplandık ve Dünya Felsefe Gününü kutladık.

Aslin Çizmeciyan

Dün çok güzel bir gündü . Robert Koleji'ne gitmek muazzam bir duyguydu . Hayatımda gördüğüm en büyük ve en güzel okuldu . Bir sürü okuldan liseliler “felsefe yapma hakkı ve medya” başlığı altında toplandık . Herkes farklı sınıflara dağıldı ve konumuz hakkında konuşmaya başladık . Dün benim için ve arkadaşlarım için felsefe adına çok önemli bir gündü . Yeni bilgiler , yeni arkadaşlar ve yeni bir okul bana farklı bir gün yaşattı . Sonuç olarak dün benim için eğlenceli , güzel ve Felsefe dolu geçti.
Maria Umuç

Felsefe yapma hakkı ve medya konulu gezimiz çok eğlenceli ve güzeldi. Özellikle okulun bahçesini beğendim . Çok geniş bir yerdi. Orada yeni arkadaşlarla tanışarak düşüncelerimizi paylaşmak ve bir arada olmak bana farklılık kattı. İyi ki bu klüpteyim??
Zümrüt Çömlekçi

Dün muhteşem bir gündü. Geçen senede gitmiştim Robert Koleji'ne fakat bu sene daha güzel ve daha eğlenceli geçti. Konumuz önceden belli olduğu için ne konuşacağımızı da biliyorduk. Konumuzu tartışırken aynı zamanda yeni dostluklar edindik. Çok samimi ve çok iyi niyetli arkadaşlarım oldu. Kısacası çok çok güzel bir geziydi.??
Anna İvanyan

Dün çok zevkliydi. Robert Kolejine geçen sene de gitmiştim ama geçen sene konuşmamıştım çekinmiştim. Bu sene konuştum ve çok zevkliydi. Hiç tanımadığım insanlarla fikirlerimizi paylaşmak bizim için çok iyiydi herkes çok arkadaş canlısıydı bir sonraki Dünya Felsefe Günü etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum.

Evita Esgici

Felsefe yapma hakkı konulu tartısmamız için Robert kolejine gitmemiz çok güzel ve özel oldu. Çünkü o atmosfer ve cevre de tartismamizin kaliteli olmasinda etkendi. Diğer bir yandan farklı kişilerin, farklı fikirlerin konuşması bize daha iyi bi tartisma zemini sağladı. Herkes özgürce düşüncesini belirtti. Yeni dostluklar edindik bu arada mesela normal şartlarda belkide hiç karşılaşamıyıcağımız kişilerle aynı çerçevede buluştuk. Kısacası bu benim ve kulüp icin çok iyi bir deneyim oldu.

Nayiri Delgi

Lise hayatım boyunca geçirdiğim en iyi felesefe kulübü etkinliğiydi ve oraya başka okullardan gelen arkadaşlarımız gerçekten çok iyi bilgili insanlardı,çok şey öğrendim onlardan ve hatta arkadaşlarım bile oldu birbirimizin numaralarını bile aldık iyi ki Canan hocamız bu etkinliği düzenlemiş.

Arda Özmarkaryan

Robert koleji gerçekten çok eğlenceli geçti ve kendimize çoğu şey kattık. Başkalarının düşüncelerinden pay çıkardık. Sınıf ortamları çok güzeldi. Yeni insanlar tanıdık ve yeni dostlar edindik. Çok zevkliydi ve diğer arkadaşlarımında eğlendiğini düşünüyorum. umarım seneye tekrar gideriz. İyi ki felsefe klubünü seçmişim

Selin Yiğitkurt