Okulumuzda Dünya Emekçi Kadınlar Günü...

Esayan Ermeni Lisesi Felsefe Kulübü 8 Mart 2014 Emekçi Kadınlar günü etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinliğe okul duvarlarına bazı yazılar hazırlayarak başladı. Bu yazılarda "Eşitsizliğe İnat Yaşasın Hayat"," Dünya Yerinden Oynar Kadınlar Özgür Olsa", Başka Bir Dünya Mümkün. Daha Özgür, Daha Eşit, Daha Adil..." yazmaktaydı. Felsefe Kulübü, 7 Mart sabahı Esayan ailesinin tüm çalışanlarını sabah okul duvarlarına kendileri için yazılmış mektuplarla karşıladılar. Aynı gün Bahçeşehir Üniversitesi Öğretin Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Sayın Aslı Makaracı'nın " Kadın ve İnsan Hakları", "Medya ve Kadın Hakları" konulu söyleşisi ile etkinliklerine son verdiler. Etkinlik sonunda hepimiz şunu farkettik. "Ne kadın olmak ne de erkek olmak... Önce İnsan olmak önemliydi." Bunun dışında Kadın Hakları konulu kompozisyon sonuçları açıklandı ve derece alan öğrenciler ödüllendirildi.