Dadyan Okulunun Comenius Projesi kapsamındaki gezisine katıldık...

21 Mart 2014 Cuma günü 8. sınıfımızdan 3 öğrenci; Melani Akay, Diana Çirkinoğlu ve Lini Ziver Dadyan Okulunun Polonya'dan bir okul ile gerçekleştirdiği Comeius Projesi kapsamında düzenlediği İstanbul Boğazındaki Tekne turuna katıldılar. Dadyanlı ve Polanyalı öğrenciler ile kaynaşma imkanı bulan öğrencilerimiz okula çok mutlu döndüler. Bu geziye öğrencilerimize de katılma imkanı verdiği için Dadyan Okulu'na teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.