Üniversite Ziyaretlerimiz...



Marmara Üniversitesi...

19 Mart Cuma 12. sınıf öğrencileri öğretmenleri Narod Bal ile birlikte Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü'ne geziye gidildi. Öncelikle üniversite tanıtıldı. Üniversitedeki fakülteler ve bölümler hakkında bilgi verildi. Örneğin bankacılık- sigortacılık (Almanca) bölümünün sadece Marmara Üniversitesi'nde 4 yıllık olduğunu öğrendik. Mühendislik Fakültesi'nde ise dersler İngilizce okutulmaktadır. Ayrıca yapılan etkinlikler, öğrenci kulüpleri, çift anadal ve yan dal programları ve öğrenci değişim programları gibi bir çok konuda bilgi verildi. Gezimize Göztepe kampüsünde bulunan fen-edebiyat fakültesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, mühendislik fakültesi gezilerek son verildi.

Boğaziçi Üniversitesi...

12 Nisan Pazartesi ise 11TM ve 12. sınıf öğrencileri öğretmenleri Narod Bal, Dilek Şengün, Katrin Nergizyan, Katya Karakütük Şam ile birlikte Boğaziçi Üniversitesi'ne geziye gidildi. Öncelikle üniversite bünyesinde bulunan tanıtım birimi tarafından düzenlenen sunum izlendi. Üniversitede yapılan etkinlikler, öğrenci kulüpleri, çift anadal programları, yabancı dil kursları ve öğrenci değişim programları gibi bir çok konuda bilgi verildi. Ayrıca her bölüme giriş için gerekli olan puan türü ve o bölümü tercih eden öğrencinin sınavdaki sıralaması hakkında 2008-2009 verileri sunuldu. Sınavda ilk 100'e giren öğrencilerin büyük çoğunluğunun Boğaziçi Üniversitesi'ni tercih ettiğini gördük.
Güney kampüsünde bulunan fen-edebiyat fakültesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesi, mühendislik fakültesi ziyaret edilerek geziye son verildi.




 

 


uggs australia parajumpers long bear moncler jas dames belstaff kopen timberland heren timberland dames belstaff motorjassen timberland sale parajumper jas sale parajumper jas dames parajumper long bear canada goose victoria parka ugg slippers parajumpers heren jas uggs dames