Beyoğlu'nda Yılbaşı...

28 Aralık 2009 Pazartesi akşamı Beyoğlu Üç Horan Kilisesi Vakfı Naregyan Salonunda bir yılbaşı yemeği düzenlendi. Vakıf Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Vakfa bağlı komisyonların temsilcileri, Jamanag ve Marmara gazetelerinin temsilcileri, Esayan Okulu yönetici, öğretmen, personel, Okul Aile Birliği ve Kadınlar kolu, Esayan Okulundan Yetişenler Derneği'nin başkan ve temsilcileri, Maral Dans grubunun temsilcileri geceye katıldılar. Esayan öğrencilerinin okudukları şiir ve şarkılarla başlayan geceye Ari Hallaçyan'ın müziği eşliğinde Ari Barutoğlu'nun şarkıları devam etti. Ermenistan'dan şehrimizde misafir olarak bulunan bir müzik grubu ve da şarkıları ile geceye renk kattı.