Bedros Çadırcıoğlu'nu Saygıyla Anıyoruz...

Okulumuzun bağlı bulunduğu Beyoğlu Üç Horan Kilisesi Vakfı geçmiş dönem 2. başkanı Bedros Çadırcıoğlu'nu kaybetmiş bulunmaktayız.

Cenazesi 17 Ekim 2009 tarihinde Beyoğlu Üç Horan Kilisesinden kaldırılmıştır. Bedros Çadırcıoğlu'nun vefatı dolaysıyla Yönetim Kurulumuz 20 Ekim 2009 Salı günü okulumuz öğrencilerine bir hokecaş vermiştir. Yemeğe Merhumun oğlu Garo Çadırcıoğlu ve kızı Sırpuhi Çıngıryan da katılmıştır.

Esayan Ailesi olarak merhuna rahmet, ailesine ve Beyoğlu camiasına başsağlığı diliyoruz.