Öğrencilerimizden Alen Nışan Mind Lab Oyunlarında Dünya 3.'sü…

Okul Mind Lab takımımız 11 Mayıs 2014 Pazar günü Avrupa Kolejinde gerçekleşen Türkiye çapında 21 okulun katıldığı Mind Lab 8. Türkiye Olimpiyatlarına katıldılar. Arda Azinyan Checkers Sesil Seheryıldızı Abalone, Aris Tiryakiyan octi ve Alen Nışan Koridor oyunlarında yarıştılar. Oyunlarda başarılı sonuçlar alan öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonu oldu.
Mind Lab takımımız bu sonuç doğrultusunda 16-18 Haziran 2014 tarihlerinde Macaristan'ın Budapeşte kentinde yapılan Dünya Olimpiyatlarına Türkiye'yi temsilen katılma hakkı elde ettiler. Öğrencilerimiz Okul müdürümüz Arlin Yeşiltepe ile birlikte 16 Haziran'da Budapeşte'ye gittiler. Yapılan turnuva sonunda öğrencilerimizden Alen Nışan Bireyselde Koridor oyununda Dünya 3.'sü oldu. Bu başarı okulumuzda öğretmen ve öğrenciler arasında büyük sevinç yarattı.