Okulumuzda Writing Fest 3...

19 Nisan 2018 Perşembe günü okulumuzda diğer Ermeni Ortaokullarının katılımı ile tüm gün süren İngilizce Yaratıcı Yazma Etkinliği düzenlendi. Şenlik şeklinde yapılan çalışmada misafir öğrenciler karma gruplar halinde etkinliğe katıldılar.

Bu yılki temamız sinema idi. Katılımcılar 1. bölümde seyrettikleri kısa bir klipten yola çıkarak bir film hikâyesi oluşturdular. 2. bölümde poster hazırlayıp 3. Bölümde donuk imge tekniği ile öğrenciler filmden bir sahneyi canlandırdı. Bu yıl Pearson Eğitim Danışmanlıktan, Paul Zarraga canlı bir performans ile çocuklara eğlenceli bir açılış yaşattı. Globed ve Pearson Writing Fest'e sponsor olarak katkı sağladı.

Etkinlik İngilizce dil gelişimine sebep olduğu gibi çalışmanın karma gruplar halinde olması çocuklar arasındaki arkadaşlık ve işbirlikçi çalışma duygularını geliştirmelerine ve hoş vakit geçirmelerine sebep oldu.