Öğrencilerimiz KMUN 2015 Konferansında...

Özel Esayan Ermeni Lisesi öğrencileri 8-11 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kabataş Erkek Lisesi'nin düzenlediği KMUN 2015 konferansına katıldılar. 'The beginning of the change' temalı konferansa okulumuz MUN Club öğrencilerinden Jennifer Rachel Dadyan, Şara Erkan, Karin Manto ve Anna Karin Andan Endonezya delegasyonu, Karin Şarklı ise Romanya delegesi olarak katıldılar. Konferans'ta Afganistan'ın yeniden yapılandırılma süreci, Sahel ülkelerinde yaşanan gıda ve açlık sorunu, ebola salgını, Güney Sudan'da yaşanan insanlık sorunları, savaş suçlarının ortadan kaldırılması gibi günümüzde dünyanın gündeminde olan konular tartışıldı ve çözüm önerileri üretildi. Aynı zamanda öğrencilerimiz Uluslararası Af Örgütüö Green Peace gibi sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin seminerlerine katılıp, bilgi sahibi olma şansı elde ettiler.