Öğrencilerimiz Etik Çalıştayında Düşünce ve İfade Özgürlüğünü tartıştılar...

Esayan Ermeni Lisesi Öğrencileri Lori Sarı, Jennifer Rachel Dadyan, Karin Şarklı, Rita Sarıoğlu, Linda Muradyan, Melani Bal, Melisa Oyanık, Ariana Gostanyan, Erlin Yeşilçimen, 29 Mart 2014 tarihinde Irmak Okullarının hazırladığı Etik Çalıştayında Düşünce ve İfade Özgürlüğünü tartıştılar. 164 Yıllık ağacın yanında doğanın değerini tekrar farkettiler. Bol düşünmeli, çok tartışmalı, az çekişmeli bir günün sonunda bilgilerini ve arkadaşlıklarını artırarak döndüler.